Βίκυ Αρβανίτη

Η Βίκυ Αρβανίτη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Μαρτίου 1985. Ξεκίνησε την καριέρα της στη σάλα, από τον Μελά - Άγιος Ελευθέριος, παίζοντας στα τοπικά πρωταθλήματα των Αθηνών. Γρήγορα όμως μεταπήδησε στην παραλία, όπου και αφοσιώθηκε.

Απο το 2001 ασχολείται αποκλειστικά με το άθλημα της παραλίας. Η πρώτη της συμπαίκτρια ήταν η Θάλεια Κουτρουμανίδου. Σε ηλικία 16 ετών, το 2001, έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB-Κάτω των 21 στη Γαλλία και κατετάγη 17η. Ένα χρόνο μετά στην Ιταλία βγήκε 4η, στο Κάτω των 21.
Το 2002 έλαβε μέρος σε όλα τα αναπτυξιακά Παγκόσμια και Πανευρωπαικά της ΕΟΠΕ κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Από το 2003 παίζει στη μεγάλη κατηγορία της FIVB, στο Παγκόσμιο Σιρκουί.

Το 2004 προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όπου μετά από 3 ήττες και μία νίκη καταλαμβάνει την 9η θέση, με συμπαίκτρια την Θάλεια Κουτρουμανίδου. Το 2004 τελειώνει για την Βίκυ με ένα χρυσό μετάλλιο στη Βαλένθια, στο Ευρωπαικό Σιρκουί.

Το 2005 η Βίκυ γίνεται συμπαίκτρια της Βάσως Καραντάσιου, όπου η χημεία του ζευγαριού αποδίδει εντυπωσιακά. Καταφέρνουν και ανεβαίνουν 2 φορές στο βάθρο με μία 1η και μία 2η θέση στην FIVB. Τέλη αυγούστου στέφεται για πρώτη φορά στην ιστορία της, Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2005, στη Μόσχα.

Η Βίκυ Αρβανίτη είναι φοιτήτρια της Διατροφής και Διαιτολογίας.